Jubileumjaar ESC'90

Jubileumjaar ESC’90

Zoals jullie inmiddels bekend is bestaat ESC’90 dit jaar 25 jaar. Reden genoeg om dat goed te vieren met een aantal activiteiten. Afgelopen maanden zijn een aantal leden achter de schermen druk bezig geweest en we hebben twee datums gepland waarop dit gaat plaatsvinden.

Noteer onderstaande datums alvast in jullie agenda!!!

Zaterdag 20 juni: Bezoek Toverland.
We hopen dat veel leden mee zullen gaan en dat we er een onvergetelijke dag van kunnen maken waar  iedereen met veel plezier aan terug zal denken.

Zaterdag 26 september feestavond Merode
Dit wordt gewoon een gezellige avond met een hapje en een drankje. Ook zullen we enkele leden die al 25 jaar lid zijn worden gehuldigd.

Meer details kunnen we nu nog niet geven, maar zodra alles tot in detail rond is, zullen jullie hiervan zo snel mogelijk op de hoogte worden gesteld.

Als jubilerende vereniging hebben we van het NHV de mogelijkheid gekregen om de bekerfinales op zondag 31 mei te organiseren. Een goede mogelijkheid om ons als vereniging te profileren en andere verenigingen te laten proeven van de sfeer. Momenteel zitten er nog 3 teams (HS1/DS2/HA1) van ESC’90 in de bekerwedstrijden en uiteraard zou heel leuk zijn als een van deze teams de finale bereikt.

Diana Beugels

Bestuur en feestcomité

ESC'90

Team: