Koerswijziging en toekomstvisie ESC’90

Koerswijziging en visie ESC’90,

   ESC’90 trainer coach Raymond Beaujean heeft zich afgelopen maandag bedankt als trainer van DS1. Dit heeft hij gedaan naar aanleiding van een verschil in interpretatie van een te nemen besluit.

Het bestuur heeft enkele gesprekken met het DS1 team gevoerd. Hierin kwam een duidelijk meningsverschil tussen het bestuur en een meerderheid van DS1 naar voren. Daar waar mogelijk heeft het bestuur de wens van het team ingewilligd, maar er blijven bij beide partijen andere inzichten over de toekomst bestaan.

In het belang van de continuïteit van de gehele vereniging heeft het bestuur het moeilijke besluit moeten nemen om per direct een drastische koerswijziging in te zetten.

Het bestuur heeft ervoor gekozen Natasja Bekker-Kivit  definitief te benoemen tot nieuwe hoofdtrainster van ESC’90 DS1 voor het seizoen 2016/2017. Zij geniet binnen en buiten ESC’90 een groot vertrouwen vanwege haar kwaliteiten, capaciteiten en inzet. Ook is ze zeer betrokken bij de ESC’90  jeugdteams en heeft ze veel ervaring in de handbalsport. Natasja heeft  jarenlang op internationaal niveau gehandbald en is momenteel assistent-trainer van het Nederlands Dames Youth team.

De visie van het bestuur is  de jeugd versneld  te laten doorstromen naar DS1 en op voorhand geen externe speelsters  aan te werven.

De speelsters van DS1 is gevraagd om aan te geven of ze door willen gaan bij ESC’90 rekening houdend met de bovenvermelde koerswijziging. 

Het bestuur wil het liefst samen met het huidige DS1 team aan de nieuwe toekomstvisie werken.

 

Het bestuur ESC’90

Stein, 17 april 2016

 
 
 
 
Login